MUNICH RE

Toronto, Ontario

Project

The revitalization of the Munich Re office was aimed at fostering greater collaboration and creativity. The environmental graphics program plays a key role in supporting this strategy. Design is inspired by the parks and gardens popular to Munich, Germany, where the company headquarters are located.

Expressed through a photo collage that portrays a forest-like scene as if looking skyward, thin white bands are positioned purposefully within the space to lighten the overall density of the graphics.

The environment resembles the gardens, creating a relaxed, social atmosphere protected by a leafy canopy with dappled light peeking through.

SERVICE:
PLACEMAKING
ARCHITECT:
MEILLO ARCHITECTS INCORPORATED
DESIGN COLLABORATOR(S):
SGH DESIGN PARTNERS
AWARDS:
GRAPHIS DESIGN ANNUAL MERIT AWARD
TAGS:
Commercial